Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck

Strandweg 2
Kropswolde, 9606 PR
Netherlands Show map

Kampeerterrein-Jachthaven “Meerwijck” is uniek dankzij de prachtige ligging aan het Zuidlaardermeer met een heerlijk zandstrand en bos met speelweiden. Ideaal voor gezinnen met kinderen, watersporters, vis-, wandel- en fietsliefhebbers.

Camping Meerwijck heeft een oppervlakte van 23 ha. Meerwijck is een zeer verzorgde en gezellig camping met vaste en toeristische plaatsen, huurcaravans en trekkershutten. De toeristische plaatsen aan het strand hebben vrij uitzicht over het Zuidlaardermeer. De andere plaatsen zijn gesitueerd op velden, ideaal voor jonge gezinnen die hun kinderen in de gaten willen houden. Tevens beschikt de camping over een jachthaven met boothelling. Alle campingplaatsen zijn voorzien van een aansluiting op water, riool, CAI en elektra (6 amp.). De sanitaire gebouwen zijn nieuw en zeer goed verzorgd.

Meerwijck heeft vijf compleet ingerichte luxe huurcaravans op de camping. Deze zijn gesitueerd op één veld. De huurcaravans bieden plaats voor max. 5 personen. Huisdieren zijn niet toegestaan. De stacaravans zijn uitgerust met douche, toilet en t.v., kachel, 2 slaapkamers (2 persoonsbed en 2 éénpersoons bedden), keuken, zitkamer + eetgedeelte. Kussens en dekbedden zijn aanwezig. De huurcaravans zijn te huur voor een week, midweek en weekend. (Geen weekend mogelijkheden in hoogseizoen en met Hemelvaart en Pinksteren).

Ook zijn op Camping Meerwijck twee trekkershutten aanwezig, ze zijn gebaseerd op een Noors/Fins idee en bieden plaats voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen per hut. De trekkershutten zijn uitgerust met een tafel, 4 stoelen, keukenblok, gasstel, een stapelbed en een hoogslaper. Kussens en onderlaken zijn aanwezig.

Is this your business?

Promote your business for free on Just Landed:

  1. 1.Sign up with or login
  2. 2.Set up a free business account
  3. 3.Edit your listing - get new customers
    PrintNahláste zneužitie

    Odoslanie správy Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck