Target Spanish Properties

Av. de Londres, 1187
San Fulgencio, 03177
Spain Show map
+34 966 796 125

Spanish Properties Target tilbyder omfattende rådgivning, der kun et konsulent og ejendomsmæglere med erfaring på over 15 år kan tilbyde at købe ejendom i Spanien.

Fra at vælge din ideelle ejendom, forhandlinger og indtil overførslen, sikrer vi, at alt flyder hurtigt og effektivt, sikre, at købsprocessen er stress fri.

Vores netværk af lokale agenter har specifik viden inden for alle områder inden for Costa Blanca Syd som Guardamar del Segura, La Marina, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Alicante, Orihuela Costa, Torrevieja og andre steder, alle i nærheden nogle af de bedste strande i Spanien.

Dette sætter os i en stærk position, når det gælder om at finde den potentielle ideel for dig hjem.

Spanish Properties Target har formået at blive den bedste fagfolk, i stand til at tilbyde den bedste service og give samme råd jeg ville give til et familiemedlem. En prøve af dette har afspejlet sig i en stor del af vores forretning fra henvisninger og kommentarer fra tilfredse kunder, som har nævnt os til familie og venner. Du er velkommen til at kigge igennem vores udvalg af boliger, eller bare fortælle os, hvad type ejendom, du ønsker at købe, og vi vil foretage søgningen for dig.

    PrintRapporter misbruk

    Send en melding til Target Spanish Properties