Dynamostol ApS

Industrivej, 38E, 38E, 38E, 38E, 38E, 38E, 38E
Roskilde, 4000
Denmark Näytä kartta
+45 46 750 970

Dynamostol er en familievirksomhed, og vi designer smukke ergonomiske stole, der holder dig aktiv når du sidder ned. Vi skaber design der prioriterer velvære, det gode og sunde liv - i skolen, på arbejdet og i fritiden.

Vores stole er designet til at give dig en rank siddestilling og fri bevægelighed i kroppen. Det betyder at du får en stærkere ryg, bedre blodcirkulation, bedre vejrtrækning og mindre belastning af skuldre og nakke.

Siden virksomheden blev grundlagt i 1984, har vi levet for at designe stole, der hjælper dig til at tage ansvar for din krop og få mere energi.

Fælles for vores stole er, at de understøtter din krop til siddende aktivitet. Vores stole bruges i mange brancher i mange lande.

Derfor er det vigtigt, at de er tilpasset netop din branche og din krop. Stole kan fås i forskellige højder, materialer og farver.

De kan bestilles med eller uden gribebøjle, fodbetjent højderegulering, særligt betræk til hospitaler og klinikker, antistatiske hjul, armstøtte, fodring og flexfunktion i sædet. Sidstnævnt betyder, at sædet kan vippe i alle retninger og dermed giver ekstra træning til lænd og mave musklerne.

    Lähetä viesti henkilölle Dynamostol ApS