Droomhuis Duitsland

Rhauderfehn, Noordwest Duitsland
Germany
+49 49 528 088 795

Droomhuis Duitsland biedt gratis aankoopbegeleiding, emigratie-advies en een website boordevol informatie en woningen in de grensstreek.

Veel mensen zijn u reeds voorgegaan en hebben een huis gekocht in Duitsland. Dit is niet zo verwonderlijk, want wonen in Duitsland biedt vele voordelen. De prijzen van huizen en bouwkavels in het grensgebied in Duitsland zijn aanmerkelijk lager dan in Nederland. Met onze website www.droomhuisduitsland.com willen wij u behulpzaam zijn bij het zoeken naar uw droomhuis. U vindt bij ons een steeds groter wordend aanbod van vrijstaande woningen, woonboerderijen, villa´s en bouwkavels. Vrijstaand wonen voor weinig geld, dit geldt ook voor nieuwbouw ! Laat u verrassen door de lage prijzen, geen fictie maar realiteit!

Niet alleen de huizenprijzen (40 tot 50% goedkoper dan in Nederland) maken het aantrekkelijk om een huis te kopen in Duitsland, ook het woongenot, de ruimte en het feit dat u gewoon de hypotheekrente kunt blijven aftrekken zijn een belangrijk motief!

Onze Service

  • Wij helpen u bij het zoeken naar uw droomhuis.

  • Persoonlijke aankoopbegeleiding in het Nederlands.

  • Advies over financiering en verzekeringen.

  • Indien gewenst regelen wij uw aansluiting op gas, water, elektra, telefoon en internet !

  • Een website boordevol informatie over emigreren naar en wonen in Duitsland.

  • Vertrouwd en persoonlijk advies in uw eigen taal en úw belang op de 1e plaats !

  • Ons streven is van uw avontuur een positieve ervaring te maken !

  • Voor onze service betaalt u niets extra (indien u bij ons een huis koopt).

Een overweging...

In ons aanbod vindt u objecten in het grensgebied van de provincies Groningen tot Gelderland. Het prijsverloop zal u hierbij opvallen, des te zuidelijker u de grens over gaat, des te duurder de woningen.... In het grensgebied bij Arnhem/Nijmegen zijn de huizen inmiddels flink duurder geworden omdat zich daar inmiddels al heel veel Nederlanders hebben gevestigd. Of dit fenomeen zich zal uitbreiden naar het noorden is op dit moment niet te voorspellen. Zeker is wel dat, als deze tendens zich doorzet tot in deze regio (noordelijk Emsland en Ostfriesland), er een moment zal aanbreken dat ook hier de prijzen sterker zullen gaan stijgen dan nu het geval is. Op dit moment kan het zeker de moeite waard blijken te zijn om wat verder naar het noorden te kijken en wat verder naar uw werk in Nederland te rijden. Wilt u dit niet ? Goedkoper als in Nederland is het natuurlijk altijd

Kijk en vergelijk....

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over alles wat er komt kijken bij het kopen van een huis en het emigreren naar Duitsland.

    Send a message to Droomhuis Duitsland