STUEN

Stuen feirer i år 60 år, og har i denne anledning gjort en oppfriskning i våre nettsider! Hos oss på Skansegata finner du fortsatt vår tradisjonsrike mat. Stuen startet som en liten pølsebod, men har gjennom generasjoner utviklet seg til det gatekjøkkenet vi i dag har. Stuen er i tillegg ett av de eldste gatekjøkkena i byen. Vårt fokus på hva som er kundens beste er sentralt i fokus, og vi er veldig opptatt av at akkurat du som kunde skal ha din beste opplevelse hos oss. Vi har åpent fra 10 til 23 hver dag, så vi garanterer at enten du kommer midt i uka eller 17.mai, er våre ansatte klar for å ta imot deg og dine med åpne armer.

 

Siden Stuen originalt startet opp som en pølsebod, serverer vi naturligvis fortsatt pølser i brød, stappe eller chips. I tillegg til vårt mangfold i pølseveien, med blant annet vår populære svinemør, har vi nå begynt med fiskekaker/seikaker/steinbitkaker. Disse får vi fra lokalprodusent Dalen. Prøv våre forskjellige fiskekaker i stappe med stekt løk, eller ta den rett i hånda.

 

På burgerfronten har vi òg en type burger for alle. Enten du er av den originale typen og går for en vanlig hamburger, eller om du vil prøve noe litt mer ”spennende” som tacoburger eller biffburger, garanterer vi deg at du finner noe du liker. Nytt i år er vår vegetarburger. Alle burgere får du servert enten bare burger, eller som meny med chips og brus eller tallerken med chips og salat. Alle burgerne er det mulighet for å få ost eller bacon på.

 

For de minste serverer vi forskjellige barnemenyer. Alle disse er inkludert chips eller stappe, med enten milkshake eller leskedrikk til. Barna får velge mellom seks forskjellige retter, blant annet burger, nuggets og pannekaker.

 

Selv om vi i hovedsak selger mest av våre hamburgere og ikke minst fish’ and chips, har vi òg mange spennende godsaker i menyen. Dette inneholder alt fra kylling-tallerken til snitzel-tallerken, biffsnadder til kyllingsnadder. Vi har i tillegg flere forskjellige varme baguetter. Her har vi, som med de fleste andre matretter, stor variasjon. Enten du liker skinke eller kylling, eller bare vil ha baguetten din med salat, garanterer vi deg at vi har det du leter etter.

 

 

 

Vår bestselgende fish’ and chips er en smaksopplevelse for seg selv. På den vanlige fish’ and chips får du to store fiskestykker, men vi har òg mulighet for å velge både mindre og større porsjoner. Vi får tilsendt fiskefilet fra lokale produsenter. Hos oss lager v røren selv, og oppskriften har gått gjennom generasjoner. Ikke rart folk uttaler vår fish’ and chips, som byens beste!

 

Selv om vi er ett gatekjøkken med gjerne typisk gatekjøkken mat, serverer vi hver onsdag og torsdag potetball. Potetballen får du servert med spennende, men tradisjonelt tilbehør. De resterende dagene vi ikke serverer vanlig potetball har vi stekt potetball.

 

Men, fortvil ikke! Selv om vi er ett gatekjøkken med fokus på fast-food har vi òg noen sunne varianter. Salatene vi serverer er skinke/ost, lun kylling salat eller tacosalat. Alle salatene serverer vi med nystekt baguette, i tillegg til komplementære dressinger. Prøv en av våre ferske salater du òg!

 

Hos oss får du byens beste softis. Med over 15 forskjellige strø og sauser, garanterer vi deg at vi har noe for en hver smak. Prøv vår softis i vaffelkjeks, med sjokolade som stivner på isen, eller kanskje en softis i beger med cola og chili strø. Etterspørselen for softis er stor, men fortvil ikke, vi går aldri tom og serverer vår softis året rundt. I tillegg til softis har vi til en hver tid 9 forskjellige kuleiser, alt fra tradisjonsrik vanilje, sjokolade og jordbær, til spennende smaker som Cappuccino, Salt Karamell og forskjellige sorbèt-iser. Vi serverer i tillegg forskjellige smakfulle milkshakes.

 

Kom innom oss på Skansegata for en gatekjøkken-opplevelse du sent vil glemme. Vårt store uteareal inneholder mange bord, stoler og benker, i tillegg har vi en inne-avdeling med gode muligheter til å nyte maten/isen eller godt selskap. Ta gjerne en softis eller milkshake som dessert, og bare nyt! Våre ansatte står klar med åpne armer for å ta imot deg og dine! Så ikke nøl, kom innom da vell!

    Send a message to Stuen as