Gezondheidscentrum De Weide

De Zaaier 6
Hoogeveen, 7908 MA
Netherlands Show map
+31 528 221 166

Van harte welkom op de website van Gezondheidscentrum De Weide in Hoogeveen.

Gezondheidscentrum De Weide is een centrum voor geïntegreerde eerstelijnszorg. Dat wil zeggen dat er een intensief samenwerkingsverband is tussen de huisartsenpraktijk en verschillende andere zorgverleners. Vanuit hetzelfde gebouw zijn dat bij De Weide fysiotherapie, maatschappelijk werk en eerstelijns-psychologie. Verder wordt er vanuit andere zorginstellingen ook nog zorg geboden; wijkverpleging vanuit stichting Icare, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige vanuit het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) en een diëtist vanuit ziekenhuis Bethesda te Hoogeveen.

In het gebouw zijn verder een logopediste en een homeopathisch arts werkzaam. Aan het gebouw zijn, elk in een eigen vestiging, een apotheek en een tandarts gekoppeld.

Op deze website vindt u algemene informatie over het gezondheidscentrum, specifieke informatie over alle zorgverleners en kunt u uw herhaalrecepten aanvragen. Tot slot kunt u op de hoogte blijven en meer informatie van aanverwante zaken vinden bij praktijknieuws.

Is this your business?

Promote your business for free on Just Landed:

  1. 1.Sign up with or login
  2. 2.Set up a free business account
  3. 3.Edit your listing - get new customers

    Send a message to Gezondheidscentrum De Weide