Casa Direct

C. Rosarico la Joaquín
Frigiliana, 29788
Spain Karte anzeigen
+34 951 239 010

OVER ONS

Casa Direct is een onafhankelijk eigendom en geëxploiteerd vastgoedbedrijf, toegewijd aan het bedienen van onze klanten met professionaliteit en een hoogwaardige service. Het soort eersteklas service dat vertrouwen en respect verdient en opbouwt.

Vandaag de dag zijn we er trots op dat we kennis en tientallen jaren ervaring in onroerend goed kunnen bieden en die kunnen gebruiken om de beste oplossing te vinden voor de vastgoedbehoeften van onze klanten. Of ze nu verkopers of kopers zijn, ze kunnen er zeker van zijn dat we het meest ervaren, capabele en toegewijde team hebben dat in hun belang werkt. Ons team spreekt niet alleen samen meer dan 15 talen, maar begrijpt vooral de culturele behoeften en verschillen van onze klanten.

Voor de koper zijn wij er om met alles te assisteren bij het vinden van de juiste woning, het onderhandelen over de beste deal en het efficiënt en soepel laten verlopen van het aankoopproces. We hebben een opwindende vastgoedportfolio van percelen rustiek land tot exclusieve herenhuizen en we bieden onbeperkte toegang tot alle nieuwe ontwikkelingen aan de Costa del Sol, Costa Tropical en de regio's Alicante en Murcia, evenals aanbiedingen van samenwerkende bureaus. Onze inzet is om onze kopers altijd de juiste woning voor hen te vinden!

Voor de verkoper bieden wij een gratis waardebepaling van hun woning en de meest up-to-date en professionele marketingaanpak. We bereiken zowel lokale als internationale kopers via onze campagnes en ons lang gevestigde en vertrouwde netwerk. Onze toegewijde verkopers zijn altijd persoonlijk aanwezig bij het tonen en bekijken van onze aangeboden panden. We werken continu hard om in de topposities te staan op verschillende zoekmachines en advertentieplatforms. Dit helpt enorm om hun eigendommen effectief te verkopen.

 

    Eine Nachricht an Casa Direct schicken